Headlines

Inkoopdagen 17 en 18 september
Paper Dreams organiseert dit jaar haar 4e editie van de Inkoopdagen! Dit jaar groter dan ooit!   Zondag 17 - en maandag 18 september 2017     Wat kunt u tijdens de inkoopdagen nog meer van ons verwachten: Maak als eerste kennis met onze vele nieuwe lijnen! Kortingen die op kunnen lopen tot wel 50% Compleet verzorgde catering Kans op mooie prijzen!      We hopen dat we u nieuwsgierig gemaakt hebben en zien u graag in..
0 comments
Najaarsbeurs &Trendz 2017
Paper Dreams is aanwezig op de najaarsbeurs 2017 van &Trendz in de evenementehallen van Gorinchem. Deze vinden plaats  op 27, 28 en 29 augustus. &Trendz is het grootste inkoopevenement voor de retail en detailhandel van de Benelux. ..
0 comments
Nieuw: Party Rozetten
De designs van de succesvolle huldeschilden en Warning Signs zijn doorgetrokken naar de Party Rozetten! De combinatie verkoop verhoogt de omloopsnelheid van beide producten!   De Rozetten hebben alle belangrijke kroonleeftijden van 16 jaar tot en met 80 jaar. Om het assortiment compleet te maken zijn er ook rozetten met teksten zoals: ik ben jarig, Geslaagd, pensioen en Juf en Meester! Dit is een absoute aanvulling in ieder assortiment!   Bestellen kan in onze websit..
0 comments
Nieuw: Leeftijd mokken
Een serie Leeftijd mokken met een mooi en opvallend ontwerp. Deze serie Leeftijd mokken bestaat uit de belangrijkste kroonleeftijden van 16 jaar tot en met 80 jaar. Het ontwerp van deze mokken komt van de geliefde serie Warning Sings die zich hebben bewezen als een winnaar in de winkels.   Het bestellen van deze mooie serie Leeftijd mokken kan in onze webshop. ..
0 comments
Nieuw: Funny Mugs
Nieuw: Funny Mugs - 21-07-2016
Funny Mugs zijn kleurrijke mokken met eigentijdse en verrassende teksten geschikt voor diverse gelegenheden. Door de presentatie in een handige draai display zullen de Funny Mugs ongetwijfeld de aandacht van uw klant trekken. De Funny Mugs zijn een perfect cadeau en brengen een lach op ieders gezicht!   Het bestellen van deze nieuwe serie mokken kan meteen in onze webshop. ..
0 comments
Nieuw: Extra teksten Toiletpapier
In ons zeer succesvolle serie Toiletpapier hebben we nu drie nieuwe ontwerpen toegevoegd. Deze nieuwe wc rollen zijn meteen uit voorraad leverbaar.   Toiletpapier voor de Koning   Toiletpapier voor de Koningin   Crisis Toiletpapier ..
0 comments
Openingstijden Feestdagen
Paper Dreams is i.v.m. de Kerstvakantie gesloten vanaf vrijdag 25 december 2015 t/m vrijdag 1 januari 2016. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden zodat uw bestellingen nog tijdig geleverd kunnen worden.   Wilt u uw order dit jaar nog ontvangen, dan kunt u bestellen tot maandag 28 december 2015, tot 14.00 uur. Begin januari zullen wij de bestellingen weer gaan verzenden.   Wij wensen u fijne feestdagen toe en een goed succesvol 2016. ..
Nieuw: Candy Jars
Nieuw: Candy Jars - 14-12-2015
Nieuw in onze collectie zijn de Candy Jars, leuke glazen snoeppotjes.   Glazen snoeppotjes om zelf te vullen! Een vrolijk cadeau voor elke gelegenheid! Met de kleurrijke designs en een mooi formaat (circa 7,5 cm x 8 cm) hebben de Candy Jars een aantrekkelijke uitstraling voor uw klanten!   De 48 ontwerpen worden overzichtelijk gepresenteerd in een handige draai display. De Candy Jars mogen in een origineel assortiment niet ontbreken en zijn direct uit voorraad leverb..
0 comments
Nieuw: Surprise Cards
Nieuw in onze collectie zijn deze vrolijke Surprise Cards, de kaarten serie die u niet mag missen!   Paper Dreams is constant bezig om u als winkelier te voorzien van artikelen waarmee u zich kunt onderscheiden. Dat is met de nieuwe kaartenserie opnieuw gelukt! De Kleurrijke serie Surprise Cards bevat 48 van de meest populaire feest thema's, zoals verjaardagen, huwelijk, geslaagd, geboorte etc... maar ze zijn net iets anders!   Afhankelijk van het thema bevat de kaar..
0 comments
Nieuwe indeling Dobbelsteentjes
Door een nieuwe indeling van de dobbelsteen doosjes is het nu mogelijk om voor een kleine inverstering de complete serie ik / jij dobbelstenen in uw winkel te presenteren.   De aantallen variëren per tekst nu van 8 of 16 stuks (i.p.v. 24). Dobbelsteentjes Box 1 Dobbelsteentjes Box 2 Dobbelsteentjes Box 3   De dobbelstenen zijn hierdoor op minder ruimte te presenteren, bijvoorbeeld op uw toonbank. En doordat de consument dit artikel vaak “erbij” koopt..
0 comments
Nieuw: Warning Signs
Paper Dreams introduceert een nieuw feestartikel: Party Warning Signs!   De unieke Party Warning Signs zijn er in alle populaire feest thema’s en zijn door hun opvallende uitstraling een aandachttrekker in uw assortiment! De Party Warning Signs geven elk feest iets extra´s en mogen daarom niet ontbreken in uw assortiment! Door het formaat (hoogte 58 cm!) en de felrode kleur, zijn deze Party Warning Signs niet te missen. De display Party Warning Signs is direct te bestellen in ..
0 comments
Inkoopdagen 2015
Inkoopdagen 2015 - 04-07-2015
Speciaal voor u organiseren we opnieuw de Paper Dreams inkoopdagen, waarbij we ons volledige assortiment presenteren.   Zondag 6 - en maandag 7 september 2015   Wat kunt u tijdens de inkoopdagen nog meer van ons verwachten: - U maakt als eerste kennis met onze nieuwste productlijnen - Speciale 'inkoopdag-korting' - Aanbiedingen tegen 'meeneem'-prijzen   Uiteraard is het volledige Paper Dreams Team aanwezig om u van dienst te zijn. ..
0 comments
Binnenkort: Marble Hearts
Door het succes van onze serie Marmeren Hartjes komt Paper Dreams op zeer korte termijn met de Marble Hearts Keyrings. Dit is een nieuwe lijn sleutelhangers gebaseerd op onze bekende Marmeren Hartjes. De Marble Hearts Keyrings worden gepresenteerd in een zeer smalle draaidisplay die beperkte ruimte in uw winkel in neemt en uw klant een handig overzicht geeft van alle nieuwe en leuke teksten in deze serie. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Marble Hearts Keyrings hebben wij naar u als onde..
0 comments
Moederdag 10 mei
Moederdag 10 mei - 30-03-2015
  10 mei Moederdag!   Een overzicht van alle Moederdag artikelen is makkelijk te vinden op onze site. Mama: http://paperdreams.nl/Mama-Moeder-Moederdag Oma: http://paperdreams.nl/Oma-Moederdag Bestel op tijd! ..
Valentijn 2015
Valentijn 2015 - 05-01-2015
  Bestel op tijd cadeau artikelen voor Valentijn en zorg voor extra omzet in uw winkel !! Een handig overzicht van al onze Valentijn gerelateerde artikelen kunt u vinden via onderstaan link.   Valentijn artikelen ..
Openingstijden Feestdagen
Paper Dreams is i.v.m. de kerstvakantie gesloten vanaf woensdag 24 december 2014 t/m vrijdag 2 januari 2015.   We kunnen nog orders uitleveren t/m dinsdag 23 december 2014. Begin januari 2015 zullen wij uw bestellingen z.s.m. uitleveren.   Wij wensen u fijne feestdagen toe en een goed succesvol 2015 !..
0 comments
Nieuw: Huldeschilden 1 t/m 10 jaar
De Huldeschilden van Paper Dreams zijn al jaren een enorm verkoopsucces in diverse winkels. Ter versterking van de serie kroonleeftijden hebben we nu ook de kinder leeftijden 1 t/m 10 jaar ontwikkeld. Het ontwerp is in de vorm, en in de kleuren, van een verkeersbord. Op deze manier is het pas echt duidelijk dat er een feestje is!   De nieuwe huldeschilden zijn te bestellen in onze webshop. ..
0 comments
Nieuwe Huldeschilden
In onze succesvolle serie Huldeschilden hebben we twee nieuwe thema's toegevoegd. Deze twee nieuwe thema's zijn meteen toegevoegd in onze webshop dus meteen te bestellen.   De twee nieuwe thema's zijn: - Rijbewijs - Communie ..
0 comments
Life is Beautiful - RTL 4
De ondernemer van Z en Z Roffel in Leusden presenteert in het RTL programma "Life is Beautiful" diverse Paper Dreams artikelen.    Bekijk het filmpje eens, omdat het voor u als ondernemer interessant kan zijn, om te zien hoe andere winkeliers de artikelen van Paper Dreams gebruiken om omzet te maken.     http://youtu.be/_5dGX7rGpvs ..
1 comments
Nieuw: Straatnaam Sleutelhangers
Nieuw in ons assortiment! Metalen Straatnaam Sleutelhangers! Eindelijk een straat speciaal naar jou vernoemd! Paper Dreams presenteert hierbij opnieuw een uniek product met hoge omloopsnelheid en marge! De Straatnaam Sleutelhangers zijn direct te bestellen en uit voorraad leverbaar!   Paper Dreams ontwikkelt voor u als klant uitsluitend artikelen, waarmee u zich als detaillist kunt onderscheiden van uw concurrentie. Met deze Straatnaam Sleutelhangers zijn we daar opnieuw in gesla..
0 comments
Vakantieperiode 2014
Geachte klant,   Paper Dreams is tijdens de vakantieperiode geopend , bestellingen worden dus  gewoon uitgeleverd ! Door de beperkte bezetting, kunnen levertijden iets oplopen, bestel dus op tijd !   Het Paper Dreams Team ..
0 comments
Vaderdag 2014
Vaderdag 2014 - 18-05-2014
Vaderdag 2014. Bestel op tijd cadeau artikelen voor Vaderdag en zorg voor extra omzet in uw winkel !! In 2014 valt Vaderdag in Nederland op 15 juni en in België op 8 juni.   Papa: http://paperdreams.nl/papa-vaderdag Opa: http://paperdreams.nl/Opa-Vaderdag   ..
0 comments
Moederdag 11 mei
Moederdag 11 mei - 28-04-2014
11 mei Moederdag!   Een overzicht van alle Moederdag artikelen is makkelijk te vinden op onze site. Mama: http://paperdreams.nl/Mama-Moeder-Moederdag Oma: http://paperdreams.nl/Oma-Moederdag Bestel op tijd! ..
0 comments
Nieuw: Wenslichtjes
Nieuw: Wenslichtjes - 28-04-2014
De Wenslichtjes zijn glazen waxinelichthouders met diverse thema's die inspelen op gevoel en emotie.   De Wenslichtjes hebben allemaal een kleurrijk ontwerp, waardoor ze een warme uitstraling hebben. De Wenslichtjes spelen in op de behoefte van de consument, die naast vrolijke en grappige cadeau artikelen ook op zoek is naar cadeau artikelen met gevoelige teksten. Inspelen op de emotie van een klant en op de zoektocht naar originele en betaalbare cadeau artikelen. De serie Wensli..
0 comments
Valentijn artikelen
Valentijn artikelen - 07-01-2014
Bestel op tijd cadeau artikelen voor Valentijn en zorg voor extra omzet in uw winkel !! Een handig overzicht van al onze Valentijn gerelateerde artikelen kunt u vinden via onderstaan link.   Valentijn artikelen   ..
0 comments
Nieuw: Party Trofeeën
Party Trofeeën zijn feestelijke mega Trofeeën voorzien van een lint dat om de nek gehangen kan worden. Met deze grote Party Trofeeën voelt degene die hem omdoet zich pas echt bijzonder.   De display heeft plaats voor 40 verschillende Party Trofeeën zodat er voor bijna iedereen wel een geschikt thema bij zit.   De nieuwe Party Trofeeën display is direct te bestellen via onze webshop via onderstaande link: http://paperdreams.nl/Party-Trofeeën-Grote-Trofee..
0 comments
Fijne Feestdagen
Fijne Feestdagen - 24-12-2013
Fijne feestdagen en een goed, gezond en succesvol 2014.   Team Paper Dreams. ..
0 comments
Openingstijden Feestdagen
In verband met de feestdagen is ons magazijn vanaf vrijdag 20 december om 12.00 uur gesloten. Bestellingen die na 12.00 uur binnenkomen zullen in januari 2014 worden uitgeleverd.   Wij wensen u fijne feestdagen toe en een goed succesvol 2014 ! ..
0 comments
Nieuw: Natuurstenen Hartjes
De Natuurstenen Hartjes zijn voorzien van lieve teksten en het is een ideaal artikel voor die laatste impuls aankoop bij de kassa. De presentatie van de Natuurstenen Hartjes is in een mooi houten kistje waar alle teksten op staan afgebeeld. De serie Natuurstenen Hartjes bestaat uit vier verschillende kistjes.   De Natuurstenen Hartjes zijn op voorraad en direct te bestellen via onderstaande link. http://paperdreams.nl/Natuurstenen-Hartjes   Box 1: Best Friends Fo..
0 comments
Nieuw: XL Buttons
Nieuw: XL Buttons - 28-11-2013
Paper Dreams heeft weer veel tijd en energie gestoken in de nieuwste display; XL Buttons. De nieuwe XL Buttons van Paper Dreams hebben een doorsnede van 10 cm en bevatten de leeftijden 1 jaar t/m 12 jaar en de belangrijkste kroon leeftijden tot en met 80 jaar! Naast deze leeftijden zitten er specifieke thema's in waaronder zwemdiploma, kampioen, 1e prijs, rijbewijs, vrijgezellen, voetballer en collega. De presentatie is op een smalle display.   Door een zeer scherpe winkelve..
0 comments
Duitse Marmeren Hartjes
De Marmeren Hartjes zijn al een ruime tijd een zeer populair artikel in het assortiment van Paper Dreams. Speciaal voor de Nederlandse ondernemers met een winkel in een toeristisch gebied hebben wij drie kistjes met duitstalige Marmeren Hartjes ontwikkeld. De drie nieuwe kistjes zijn meteen te bestellen in onze webshop.   Marmeren Hartjes Duits Box A: Liebster Papa!, Liebste Mama!, Liebster Opa!, Liebste Oma!   Marmeren Hartjes Duits Box B: Alles Liebe!, Danke!, Ich ..
0 comments
Nieuw: Gouden Krans T-shirts
NIEUW: Gouden Krans T-shirts.   De Gouden Krans T-shirts van Paper Dreams zijn mooi met een goude laag bedrukte T-shirts. De Gouden Krans T-shirts zijn zwart en hebben allemaal een xl maat zodat iedereen ze wel kan dragen. Een aantal sterke thema's, waaronder papa, mama, opa, oma, kampioen en geslaagd maken de Gouden Krans T-shirts compleet.   Via deze link kunt u deze nieuwe display bestellen. Display Gouden Krans T-shirts.     ..
0 comments
Huldeschild Special 12,5 jaar getrouwd
Door de grote vraag vanuit de winkeliers is vanaf nu ook de Huldeschild Special 12,5 jaar getrouwd bij ons in het assortiment. De Huldeschild Special 12,5 jaar getrouwd is via onderstaande link te bestellen.   Huldeschild Special 12,5 jaar getrouwd. ..
0 comments
Paper Dreams Inkoopdagen 2013
De "Paper Dreams Inkoopdagen 2013" zijn weer voorbij !   Afgelopen zondag en maandag 22 en 23 september, hebben we voor de 2e keer ons magazijn in Zwolle omgebouwd tot showroom voor onze klanten in Nederland en België.   Onder het genot van een uitstekend buffet, hebben de bezoekers een exclusief voorproefje gekregen van de nieuwste artikelen, die pas over ruim een maand gepresenteerd zullen worden.   We hebben er als Paper Dreams Team ook erg van genot..
1 comments
Nieuw: Wenskaarten - 07-08-2013
De nieuwe display Feestelijke Wenskaarten zal zich onderscheiden door de vrolijke kleurrijke ontwerpen en sterke teksten. De immens populaire kroonleeftijden worden aangevuld door populaire thema's zoals: huwelijk, geboorte, beterschap en bedankt.   De ruime marge en het uitgebreide assortiment van de Feestelijke Wenskaarten zorgen ervoor dat dit een echte winnaar is in uw winkel.   De display Feestelijke Wenskaarten kan via onderstaande link besteld worden. http..
0 comments
Nieuwe Dobbelsteen: Ik drink - Jij rijdt
Een leuke grappige nieuwe toevoeging in de serie Dobbelsteentjes - Ik of Jij.   Dobbelsteentje 15: Ik drink - Jij rijdt!  Zo bepaal jij nu wie jouw "bob" is!   Deze nieuwe Dobbelsteen is direct te bestellen in onze webshop via onderstaande link: http://paperdreams.nl/Dobbelstenen-ik-of-jij/dobbelsteentjes-15-ik-drink-jij-rijdt ..
0 comments
Nieuw: Feestelijke Bierviltjes
Feestelijke Bierviltjes voorzien van alle belangrijke kroonleeftijden. Naast de leeftijden is er ook een feestelijk Bierviltje voor; geslaagd, gefeliciteerd en  een Bierviltje met de vrolijke bierslogan "met bier meer plezier". De presentatie is op een kleine toonbank display of als korf bovenaan de Dienblad Display.   De Bierviljtes zijn direct te bestellen via onderstaande link. http://paperdreams.nl/Bierviltjes-onderzetters ..
0 comments
Nieuw: Spaarpotten
Nieuw: Spaarpotten - 19-06-2013
Humoristische Spaarpotten! Een origineel cadeau voor iedere gelegenheid! Nieuw in onze collectie! Deze knallende serie Spaarpotten zit vol humor en originaliteit! De Spaarpotten zijn leuk om te vullen met geld, maar ook met snoep! Er zijn 24 verschillende thema's, waaronder uiteraard de immens populaire leeftijden! Maar ook zijn er nieuwe en originele thema's toegevoegd, zoals de hilarische Scheten boetes en het Steunfonds voor Fanatieke Rokers! Een sterke winstmarge en de kleu..
0 comments
Vierdaagse Artikelen
In alle delen van het land wordt er massaal gelopen tijdens de alom bekende Wandelvierdaagse.  Ook hiervoor heeft Paper Dreams leuke cadeaus om de lopers te belonen voor hun prestatie.  Denk hierbij aan een Toffee doosje (nummer 16 en nummer 48) die, al dan niet met snoep gevuld, om de nek gehangen kan worden of speld de trotse wandelaar een heuse rozet op met de tekst: Wandelkampioen.  Bestel nu deze artikelen en onderscheid u hiermee in het aanbod van 'Vierdaagse-..
0 comments
Vaderdag 2013
Vaderdag 2013 - 13-05-2013
Bestel op tijd cadeau artikelen voor Vaderdag en zorg voor extra omzet in uw winkel !! In 2013 valt Vaderdag in Nederland op 16 juni en in België op 9 juni.   Papa: http://paperdreams.nl/papa-vaderdag Opa: http://paperdreams.nl/Opa-Vaderdag ..
0 comments
Reclame uiting
Reclame uiting - 13-04-2013
Paper Dreams is ook uw partner als het gaat om maatwerk oplossingen.   In opdracht van klant, Miries Hengelo, meegedacht aan en realisering van reclame uitingen aan de buitenzijde van de gevel.          ..
0 comments
12 mei Moederdag
12 mei Moederdag - 05-04-2013
12 mei Moederdag!   Een overzicht van alle Moederdag artikelen is makkelijk te vinden op onze site. Mama: http://paperdreams.nl/Mama-Moeder-Moederdag Oma: http://paperdreams.nl/Oma-Moederdag Bestel op tijd! ..
0 comments
Uitbreiding Dobbelsteentjes
Door het verkoopsucces van de "ik of jij" dobbelsteentjes hebben we een uitbreiding gedaan met twee nieuwe doosjes. De nieuwe dobbelsteentjes zijn op voorraad en dus meteen te bestellen.   De nieuwe teksten zijn: 13 - Ik haal boodschappen - jij haalt boodschappen! 14 - Ik bevredig jou - Jij bevredigt mij!   In een serie van ruim 14! teksten zijn de dobbelsteentjes het perfecte artikel voor die extra verkoop op de toonbank.    De nieuwe dobbe..
0 comments
Huldeschild 50 jaar getrouwd
Door de grote vraag vanuit de winkeliers is vanaf nu ook de Huldeschild Special 50 jaar getrouwd bij ons in het assortiment. De Huldeschild Special 50 jaar getrouwd is via onderstaande link te bestellen.   Huldeschild 50 jaar getrouwd. ..
0 comments
 Stationery, Office & Convenience Days
Paper Dreams is op 3, 4 en 5 februari aanwezig op de Stationery, Office & Convenience Days in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit is het perfecte moment om het ruime assortiment van Paper Dreams eens beter te bekijken.   Natuurlijk zijn onze nieuwste lijnen Mini Mints, Dienbladen en Marmeren Hartjes prominent aanwezig! Wij zijn te vinden op stand B018.   Kijk voor meer informatie over deze beurs op Kantoorvak.nl ..
0 comments
Uitbreiding Marmeren Hartjes
Onze serie Marmeren Hartjes zijn wegens succes uitgebreid met twee nieuwe kistjes vol met nieuwe teksten! Box 01 - Love Box 02 - Family Box 03 - Friends (nieuw) Box 04 - Compliment (nieuw) De Marmeren Hartjes zorgen voor een extra impuls aankoop bij de kassa. Heeft u de Marmeren Hartjes nog niet in uw winkel, probeer het dan zeker een keer! Succes gegarandeerd. Bekijk hier het gehele assortiment.   ..
0 comments
Nieuw: Dienbladen
Nieuw: Dienbladen - 28-12-2012
Onze nieuwe display Dienbladen is binnen!!   De unieke serie Dienbladen van Paper Dreams zijn voorzien van alle belangrijke kroonleeftijden, aangevuld met het thema; geslaagd, bier en gefeliciteerd. De presentatie is in een handige draaidisplay waarin alle Dienbladen overzichtelijk worden gepresenteerd. De display Dienbladen zal op deze manier altijd de aandacht van de klant weten te trekken en zo zorgen voor een hoge omloopsnelheid.   U kunt deze display bestellen d..
0 comments
Inloggen - Online bestellen
Zoals u heeft gezien heeft Paper Dreams een geheel nieuwe website. Met deze vernieuwde website hopen wij u als ondernemer een beter overzicht te geven van het laatste nieuws, nieuwe artikelen, alle displays en thema artikelen van Paper Dreams.   Online bestellen gaat ook via deze nieuwe website. U kunt zich hiervoor aanmelden door rechtsboven op "registreren" te klikken.   Let op: De inloggegevens van de oude website zijn vervallen. Om een bestelling te plaatsen ..
0 comments
Nieuw: Mini Mints
Nieuw: Mini Mints - 28-12-2012
Paper Dreams introduceert vol trots haar nieuwe lijn "Mini Mints".     Pepermuntjes met je eigen naam als merk! De Mini Mints bestaan uit een serie van zowel 84 dames- als 84 herennamen en aangevuld met 12 algemene teksten. De blikjes zijn per stuk verpakt in een blister, daardoor krijgt het product een hogere attentiewaarde. De winstmarge is uitstekend, mede dankzij het gunstige 6% BTW tarief!   Bekijk hier de gehele serie met alle dames- en herennamen. ..
0 comments
Nieuwe website online
Paper Dreams is de laatste weken druk bezig geweest om haar vernieuwde website online te krijgen. Er is hard gewerkt aan een duidelijk en fris uiterlijk van de website waarin het makkelijk is om online uw bestellingen te plaatsen.   Dankzij de vernieuwde website is het voor u nu nog makkelijker geworden om in een oogopslag te zien wat de nieuwste artikelen van Paper Dreams zijn. De nieuw ingebouwde zoekfunctie maakt het u nu nog makkelijker om naar specifieke artikelen te..
2 comments
Nieuw: Lovely Tins
Nieuw: Lovely Tins - 23-07-2012
De nieuwe serie Lovely Tins is een prachtige serie kadoblikjes, voorzien van lieve gedichtjes en teksten! Lovely Tins zijn vertederende kado's, bijzonder geschikt als lief vulmiddel voor snoep, bonbons en als kadoverpakking voor kleine attenties.   Vanzelfsprekend zijn de Lovely Tins ook ongevuld als kadoblikje erg attent om te geven!   De serie Lovely Tins bestaat uit 48 verschillende teksten met sterke thema's. De Lovely Tins worden op een compacte display gep..
0 comments
Nieuw: Luxe Zakflessen
De Luxe Zakflessen zijn een prachtige toevoeging op het grote assortiment cadeau artikelen van Paper Dreams. De Luxe Zakflessen zijn vervaardigt van roestvrij staal en worden gepresenteerd in een luxe transparante verpakking.   De presentatie van de Luxe Zakflessen is op een compacte display waarin alle 16 verschillende teksten overzichtelijk worden gepresenteerd.   De Luxe Zakflessen is een artikel dat zorgt voor een hoge omloopsnelheid en een royale mar..
0 comments