Nieuws

Inkoopdagen 17 en 18 september
Paper Dreams organiseert dit jaar haar 4e editie van de Inkoopdagen! Dit jaar groter dan ooit!   Zondag 17 - en maandag 18 september 2017     Wat kunt u tijdens de inkoopdagen nog meer van ons verwachten: Maak als eerste kennis met onze vele nieuwe lijnen! ..
0 comments
Najaarsbeurs &Trendz 2017
Paper Dreams is aanwezig op de najaarsbeurs 2017 van &Trendz in de evenementehallen van Gorinchem. Deze vinden plaats  op 27, 28 en 29 augustus. &Trendz is het grootste inkoopevenement voor de retail en detailhandel van de Benelux. ..
0 comments
Nieuw: Party Rozetten
De designs van de succesvolle huldeschilden en Warning Signs zijn doorgetrokken naar de Party Rozetten! De combinatie verkoop verhoogt de omloopsnelheid van beide producten!   De Rozetten hebben alle belangrijke kroonleeftijden van 16 jaar tot en met 80 jaar. Om het assortiment compl..
0 comments
Nieuw: Leeftijd mokken
Een serie Leeftijd mokken met een mooi en opvallend ontwerp. Deze serie Leeftijd mokken bestaat uit de belangrijkste kroonleeftijden van 16 jaar tot en met 80 jaar. Het ontwerp van deze mokken komt van de geliefde serie Warning Sings die zich hebben bewezen als een winnaar in de winkels. &nbs..
0 comments
Nieuw: Funny Mugs
Nieuw: Funny Mugs - 21-07-2016
Funny Mugs zijn kleurrijke mokken met eigentijdse en verrassende teksten geschikt voor diverse gelegenheden. Door de presentatie in een handige draai display zullen de Funny Mugs ongetwijfeld de aandacht van uw klant trekken. De Funny Mugs zijn een perfect cadeau en brengen een lach op ieders gez..
0 comments
Nieuw: Extra teksten Toiletpapier
In ons zeer succesvolle serie Toiletpapier hebben we nu drie nieuwe ontwerpen toegevoegd. Deze nieuwe wc rollen zijn meteen uit voorraad leverbaar.   Toiletpapier voor de Koning   Toiletpapier voor de Koningin   Crisis Toiletpapier ..
0 comments
Openingstijden Feestdagen
Paper Dreams is i.v.m. de Kerstvakantie gesloten vanaf vrijdag 25 december 2015 t/m vrijdag 1 januari 2016. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden zodat uw bestellingen nog tijdig geleverd kunnen worden.   Wilt u uw order dit jaar nog ontvangen, dan kunt u bestellen tot maandag 2..
Nieuw: Candy Jars
Nieuw: Candy Jars - 14-12-2015
Nieuw in onze collectie zijn de Candy Jars, leuke glazen snoeppotjes.   Glazen snoeppotjes om zelf te vullen! Een vrolijk cadeau voor elke gelegenheid! Met de kleurrijke designs en een mooi formaat (circa 7,5 cm x 8 cm) hebben de Candy Jars een aantrekkelijke uitstraling voor uw klan..
0 comments
Nieuw: Surprise Cards
Nieuw in onze collectie zijn deze vrolijke Surprise Cards, de kaarten serie die u niet mag missen!   Paper Dreams is constant bezig om u als winkelier te voorzien van artikelen waarmee u zich kunt onderscheiden. Dat is met de nieuwe kaartenserie opnieuw gelukt! De Kleurrijke serie Su..
0 comments
Nieuwe indeling Dobbelsteentjes
Door een nieuwe indeling van de dobbelsteen doosjes is het nu mogelijk om voor een kleine inverstering de complete serie ik / jij dobbelstenen in uw winkel te presenteren.   De aantallen variëren per tekst nu van 8 of 16 stuks (i.p.v. 24). Dobbelsteentjes Box 1 Dobbelsteentj..
0 comments